Autoriseret af Styrelsen for Patientsikkerhed

I sikre hænder.
Hele vejen.

European Ambulance Service er professionel og fleksibel privat ambulancekørsel, sygetransport og eventberedskab. I Danmark, Norden og det øvrige Europa.

Fleksibel ambulancekørsel tilpasset dit behov

Højtkvalificeret personale med flere års erfaring

Moderne ambulancer og nyeste udstyr

Kørsel i Danmark, Norden og øvrige Europa

Vi har samarbejdsaftale med Regionerne

Autoriseret af Styrelsen for Patientsikkerhed og tilsluttet Patientklagenævnet

Dit behov. Vores opgave.

Hos European Ambulance Service tilbyder vi kompetent og fleksibel privat ambulancekørsel. Om du har brug for kørsel fra plejecenter, sommerhus, udlandet eller noget helt andet. Behovet er dit. Og hos os kan det meste lade sig gøre.

Om det er sygetransport, eventberedskab eller ambulancekørsel: Vores biler har altid uddannede reddere med, der kan takle de situationer, der måtte opstå.

Professionel ambulancekørsel

Vi tilbyder både korte og længerevarende ambulancekørsel under trygge og omsorgsfulde forhold, når der ikke er mulighed for en regional ambulance.... Alle ture planlægges efter individuelle ønsker fra patienter og pårørende

Ambulanceberedskab til events

Vi stiller op til events og arrangementer, der kræver et præhospital beredskab, f.eks. motorløb, festivaller, sportsarrangementer eller andre større events.

Vil du i kontakt med os?

Når du ringer, er det altid en af vores ambulanceuddannede medarbejdere, der svarer. På den måde kan vi hurtigt og nemt svare på dine spørgsmål. Kontakt os for at høre om vores ydelser eller få et individuelt, uforpligtende tilbud.

Liggende sygetransport

Liggende transport med ambulance, når du selv eller din forsikring skal betale. F.eks. ved hjemtransport fra lufthavnen eller en ulykkessituation, hvor Den Offentlige Sygesikring ikke dækker.

Professionel førstehjælp til mindre events

Er behovet mindre, kan vi være jer behjælpelige med at stille samaritter eller førstehjælpere til rådighed.

Hvorfor European Ambulance Service?

European Ambulance Service kan med sine kompetente medarbejdere og moderne ambulancer løse enhver opgave, hvor bl.a. den offentlig sygesikring ikke dækker, eller hjemtransport fra lufthavnen. Derudover dækker vi alle slags arrangementer og events, hvor der er brug for kompetente ambulancereddere.

Du kan regne med os

At være i en ambulance kan føles utrygt. Det ved vi godt. Derfor gør vi alt for, at turen skal være så rar som mulig. Om det er at lytte, holde i hånd eller bare være der.

Pårørende med i vognen

Pårørende er altid velkommen til at sidde inde i bilen ved siden af deres kære. Vi ved, hvor meget det betyder for trygheden at have en ved sin side.

Vi kommer som aftalt

Dagen før transporten ringer vi til dig, så du er forberedt på, hvad der skal ske. Og du skal ikke vente på os. Hos European Ambulance Service kommer vi som aftalt og har tid til dig.

Godkendt og moderne udstyr

Vores ambulancer er udstyret med den nyeste teknologi, og alle ambulancer er godkendt til udrykningskørsel. Alle biler lever op til kravene i bekendtgørelsen om ambulancedrift.

Veluddannet personale

Vi bruger kun erfarne reddere, læger, paramedicinere og ambulancebehandlere med højt uddannelsesniveau. Alt personale får årlig videreuddannelse. Vi er autoriseret af Styrelsen for Patientsikkerhed og har egen korpslæge, der fører tilsyn med kvaliteten.

Du kan regne med os

At være i en ambulance kan føles utrygt. Det ved vi godt. Derfor gør vi alt for, at turen skal være så rar som mulig. Om det er at lytte, holde i hånd eller bare være der.

Referencer

"European Ambulance Service har været en kompetent samarbejdespartner i forbindelse med vores speedwayløb."
Søren Thomsen
Firmanavn

Kontakt os i dag!

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at vide mere om vores arbejde, eller hvordan vi kan hjælpe dig? 

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.